Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2024. január 23. 20:21 - P0rcelány

K lesz a tanúm az esküvőn.? Ő a legjobb dolog, amit a munkahelyem adott nekem. Nem csak a főnököm, de jó barátom, és a legnagyobb drukkerem. Végig kísérte az egész kapcsolatunkat, és az első másodperctől tudta és mondta, hogy M lesz, aki mellett megtaláltam a helyem. 

Tovább
komment
2024. január 15. 20:56 - P0rcelány

Legcsodálatosabb születésnap volt ez Valenciában. Az a hatalmas akvárium, narancsfák és pálmák mindenhol, a tengerpart. Minden percét imádtam! 

Tovább
komment
2024. január 10. 22:30 - P0rcelány

Éés megvan a nyaralás is, Törökországban fogunk évfordulózni! Lassan utazós bloggá válok. Nem tudom megszokni. Sosem voltam így nyaralni senkivel a Balcsin, belföldön és a családi horvát tengerpartozáson kívül. M annyira jófej, annyira ugyanazokat szeretjük, hogy biztosan eszméletlenül jó lesz! 

Tovább
komment
2024. január 10. 13:20 - P0rcelány

Juhúúú! Pénteken irány Valencia *.*Mindig szerettem utazni a szülinapomon, de ez jó pár éve nem történt meg. De mindig magamnak szerveztem, és senkit nem érdekelt annyira a szülinapom, hogy ilyesmit tervezzen nekem magától. Soha. Nem vagyok ehhez hozzászokva. Bár nem szeretem a szülinapom, a tavalyi…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása